Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8537
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8537
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3008
Polecam.
Odsłon: 1779
Polecam.
Odsłon: 508
Składniki
Cytrynę pokroić w kostkę wraz ze skórką. Wodę wlać do dużego gąsiora, wsypać wszystkie składniki i odstawić w ciemne miejsce na 5 tygodni.
Po 5 tygodniach przecedzić, podgrzać trochę wina w garnku, rozpuścić w tym szklankę cukru, dodać do reszty i odstawić na kolejne 2 tygodnie