Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1947
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2612
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1947
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2612
Składniki
Miętę delikatnie ugnieść w szklance typu long. Dodać kolejno wszystkie składniki i dopełnić kruszonym lodem do 2/3 pojemności szklanki. Mocno wymieszać łyżką barmańską i ponownie dopełnić lodem. Dekorować ćwiartką jabłka i gałązką mięty.