Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1149
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13192
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1149
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13192
Składniki
Miętę delikatnie ugnieść w szklance typu long. Dodać kolejno wszystkie składniki i dopełnić kruszonym lodem do 2/3 pojemności szklanki. Mocno wymieszać łyżką barmańską i ponownie dopełnić lodem. Dekorować ćwiartką jabłka i gałązką mięty.