Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobre, idealne do schabowych, etc
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 462
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1317
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1232
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 462
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1317
Składniki
Zalewę zagotować i po ostudzeniu zalać buraczki. Zostawić na 3-4 godziny.
Buraczki przełożyć do słoików i pasteryzować 10 min