Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12063
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1346
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12724
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4130
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12063
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1346
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12724
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4130
Składniki
Śliwki myjemy, wypestkuj i mielimy w maszynce do mięs, dodajemy cukier i smażymy przez 3 dni po około 1,5 godziny dziennie.W trzecim dniu dodajemy resztę składników dosmażamy i wkładamy gorące do słoików. Pasteryzujemy ok 15 - 20 minut,
SMACZNEGO