Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czekoladka dla dzieci. Coś ala Nutela.
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 331
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 4633
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 404
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29461
To sałatka z produktów, które zazwyczaj mamy w swojej spiżarni. Jest prosta i...
Odsłon: 331
Proste do przygotowania, efektowne ciasto. Warto przygotować je dzień wcześni...
Odsłon: 4633
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 404
Prażucha to pyszne, tradycyjne danie kuchni polskiej, sprawdzi się jako dodat...
Odsłon: 29461
Składniki
Śliwki myjemy, wypestkuj i mielimy w maszynce do mięs, dodajemy cukier i smażymy przez 3 dni po około 1,5 godziny dziennie.W trzecim dniu dodajemy resztę składników dosmażamy i wkładamy gorące do słoików. Pasteryzujemy ok 15 - 20 minut,
SMACZNEGO