Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 303
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 166
Polecam.
Odsłon: 275
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 303
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 166
Polecam.
Odsłon: 275
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Składniki
Śliwki myjemy, wypestkuj i mielimy w maszynce do mięs, dodajemy cukier i smażymy przez 3 dni po około 1,5 godziny dziennie.W trzecim dniu dodajemy resztę składników dosmażamy i wkładamy gorące do słoików. Pasteryzujemy ok 15 - 20 minut,
SMACZNEGO