Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może byc dodatkiem do ciasta ucieranego z owocami,albo jarzynką do mięsa
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6901
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5110
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2089
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6901
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5110
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2089
Składniki
Dynię obieramy i kroimy w kostkę (ja wydrążyłam z dyni kulki)
Wodę zagotowujemy z cukrem i octem,wrzucamy dynię,obgotowujemy ok 15 min,dorzucamy goździki ok12szt
Odcedzamy układamy w słoikach,zalewamy wywarem i pasteryzujemy 10 min