Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może byc dodatkiem do ciasta ucieranego z owocami,albo jarzynką do mięsa
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1393
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1316
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1393
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1316
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 306
Składniki
Dynię obieramy i kroimy w kostkę (ja wydrążyłam z dyni kulki)
Wodę zagotowujemy z cukrem i octem,wrzucamy dynię,obgotowujemy ok 15 min,dorzucamy goździki ok12szt
Odcedzamy układamy w słoikach,zalewamy wywarem i pasteryzujemy 10 min