Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może byc dodatkiem do ciasta ucieranego z owocami,albo jarzynką do mięsa
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8622
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3056
Polecam.
Odsłon: 1852
Polecam.
Odsłon: 535
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8622
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3056
Polecam.
Odsłon: 1852
Polecam.
Odsłon: 535
Składniki
Dynię obieramy i kroimy w kostkę (ja wydrążyłam z dyni kulki)
Wodę zagotowujemy z cukrem i octem,wrzucamy dynię,obgotowujemy ok 15 min,dorzucamy goździki ok12szt
Odcedzamy układamy w słoikach,zalewamy wywarem i pasteryzujemy 10 min