Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przeglądając stronki na necie natknęłam się na taki oto ciekawy przepis i po niewielkiej modyfikacji powstał pyszny dżemik adres strony z orginałem lwww.styl.pl/kuchnia/mistrzyni-kuchni
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Maliny wrzucamy do garka i stawiamy na ogniu, banany drobno kroimy i dodajemy do malin (banany nie rozsmażą się zostają w kawałkach) . Ja pokroiłam 4 i dodatkowo 2 zmiksowałam. Do owoców wsypujemy żelfix zagotowujemy, dodajemy cukier i gotujemy przez chwile. Zdejmujemy pianę i gotowy dzem wkładamy do słoików
w orginalnym przepisie była wanilia ,ja z braku wanilii miałam dodać cukru waniliowego ale zapomniałam:(