Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przeglądając stronki na necie natknęłam się na taki oto ciekawy przepis i po niewielkiej modyfikacji powstał pyszny dżemik adres strony z orginałem lwww.styl.pl/kuchnia/mistrzyni-kuchni
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2988
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2988
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8887
Składniki
Maliny wrzucamy do garka i stawiamy na ogniu, banany drobno kroimy i dodajemy do malin (banany nie rozsmażą się zostają w kawałkach) . Ja pokroiłam 4 i dodatkowo 2 zmiksowałam. Do owoców wsypujemy żelfix zagotowujemy, dodajemy cukier i gotujemy przez chwile. Zdejmujemy pianę i gotowy dzem wkładamy do słoików
w orginalnym przepisie była wanilia ,ja z braku wanilii miałam dodać cukru waniliowego ale zapomniałam:(