Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla grzybiarzy coś innego niż tradycyjnie przyrządzone grzyby. Dobre jako dodatek do obiadów i nie tylko. Zwykle wychodzą 3-4 słoiki "jak od dżemu".
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1169
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 139
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1169
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1209
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13307
Składniki
Grzyby umyć, oczyścić i ugotować. Ugotować w oddzielnym garnku wszystkie składniki. Potem dodać do nich grzyby i ponownie wszystko zagotować. Włożyć w słoiki.