Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla grzybiarzy coś innego niż tradycyjnie przyrządzone grzyby. Dobre jako dodatek do obiadów i nie tylko. Zwykle wychodzą 3-4 słoiki "jak od dżemu".
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2362
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421556
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2107
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2362
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421556
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2107
Składniki
Grzyby umyć, oczyścić i ugotować. Ugotować w oddzielnym garnku wszystkie składniki. Potem dodać do nich grzyby i ponownie wszystko zagotować. Włożyć w słoiki.