Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do pizzy, kanapek pyszny keczup bez konserwantów
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19360
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13085
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1740
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232204
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19360
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13085
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1740
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232204
Składniki
Zmielić i nasolić 3 łyżeczkami soli na noc. Potem odcisnąć i dodać 40 dag cukru, niepełną szklankę cukru i gotować przez 30 min.
Dodać: 1/2 l przecieru pomidorowego 30%, 2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu 1 łyżka papryki słodkiej 1/2 łyżeczka curry Gotować wszystko 15 min na niewielkim ogniu ciągle mieszając, aby się nie przypaliło.
Zmiksować gorące wlać do wyparzonych słoiczków. Przewrócić do góry dnem.