Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do pizzy, kanapek pyszny keczup bez konserwantów
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 472
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 540
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10156
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2297
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10021
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 472
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 540
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10156
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2297
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10021
Składniki
Zmielić i nasolić 3 łyżeczkami soli na noc. Potem odcisnąć i dodać 40 dag cukru, niepełną szklankę cukru i gotować przez 30 min.
Dodać: 1/2 l przecieru pomidorowego 30%, 2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu 1 łyżka papryki słodkiej 1/2 łyżeczka curry Gotować wszystko 15 min na niewielkim ogniu ciągle mieszając, aby się nie przypaliło.
Zmiksować gorące wlać do wyparzonych słoiczków. Przewrócić do góry dnem.