Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka zachowane prawie w całości, a sok niczym sok tymbark (ale wiadomo, że ten o niebo lepszy). Taki kompot otwieramy, kiedy chcemy. Można go rozcieńczyć wodą. W zimie będzie jak znalazł. Oczywiście wszystkie jabłka się nadają!!! www.ziołowo.pl
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 13540
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4256
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43184
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 515
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 424
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 468
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 13540
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4256
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 43184
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 515
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 424
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 468
Składniki
Jabłka należy obrać ze skórki, wykroić gniazda nasienne i pokroić na cząstki (dowolnie).
# Umieścić je w słoiku (prawie do pełna).
Wsypać cukier i dodać miętę.
Zalać wodą do pełna, zakręcić i wstawić do pasteryzacji (gotowania) na 15 minut (czas liczyć od zagotowania).
Po tym czasie wyjąć słoiki i dokręcić, a następnie ustawić do góry dnem.