Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bez zalet po prostu smaczne i łatwe
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1295
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5826
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8832
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18443
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1295
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5826
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8832
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18443
Składniki
Sposób przyrządzenia Cukier zalewamy wodą i gotujemy. Owoce wrzucamy na wrzątek i gotujemy pół godziny. Nie mieszamy (tak wyczytałam gdzieś i się sprawdziło) tylko kręcimy garnkiem - wtedy owoce będą całe. Zbieramy pianę łyżką. Studzimy i zostawiamy do następnego dnia. Smażymy drugiego dnia aż owoce będą szkliste