Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest przepyszne, moi domownicy się nim zachwycają.
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 77
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 220
Pyszna tarta z łososiem, łagodnym aromatem koperku i dodatkiem sera camembert...
Odsłon: 56
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 77
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 220
Składniki
Zagotowujemy wodę na makaron z odrobiną oleju i łyżeczką soli. Na patelni przysmażamy cebulkę pokrojoną na drobno,potem dodajemy boczek w kostkę i podsmażamy. Cukinie myjemy i nie obieramy tylko kroimy na drobno i wsypujemy na patelnie, dolewając 1/2 szkl. wody i dusimy pod przykryciem ok 30 min. Przyprawiamy według uznania. Makaron gotujemy wg.przepisu na opakowaniu i odcedzamy. Do tego samego garnka w którym gotowaliśmy makaron z powrotem go wrzucamy razem z zawartością patelni, mieszamy i gotowe :)