Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dodatek do wielu sałatek i dań raz zrobisz sam w domu i więcej nie kupisz w sklepie!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1463
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1183
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1316
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 958
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1463
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1183
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1316
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 958
Składniki
Kapustę szatkujemy jak kto woli grubo lub cienko mieszamy z solą i kminkiem (na jeden kilogram kapusty 7 do 10 gramów soli) tak wymieszaną kapustę ugniatamy najlepiej w glinianym naczyniu aż kapusta puści soki na tak przygotowaną kapustę kładziemy talerzyk i obciążamy, ja kładę słoik wypełniony wodą chodzi o to żeby kapusta była przykryta wygniecionym sokiem. Naczynie przykrywamy sciereczką i pozostawiamy na 3 do 5 dni w zależności od temperatury. Smacznego.