Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 21
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 48
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 36
Pyszna i kolorowa sałatka pełna smaków. Por karmelizowany z gruszką nadaje sł...
Odsłon: 21
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 48
Czyli pasztecik na kanapki gdzie dynia dodaje kremowości.
Odsłon: 36
Składniki
ogórki--pokroić w plasterki i zasypać solą odstawić na 6 h. następnie odcedzić z soku.Chili + olej zagotować na patelni dodać do ogurków.ocet + cukier zagotować i wystudzić, zalać tym ogórki na 12 h. bez pasteryzacji