Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle delikatne w smaku, z delikatną nutka ketchupu.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 897
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4529
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1149
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 514
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 897
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4529
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1149
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 514
Składniki
Ogórki obieramy ze skórki. Na dno słoiczka układamy pokrojoną w plasterki marchewkę ( tak aby zakryła dno ) i wkładamy po jednej gałązeczce koperku na słoiczek.
Wszystkie składniki zalewy zagotować tzn.: 2l wody, 2 szkl. cukru, 1 szkl. octu, 2 łyzki soli, 16 łyżek ketchupu. Gorącą zalewać słoiki. Pasteryzować ok 10 minut.