Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6898
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5101
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2073
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6898
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5101
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2073
Składniki
Paprykę, umyć i pokroić w grubą kostkę. Połączyć z resztą składników i gotować pół godziny. Przełożyć do słoiczków i pasteryzować 10min.