Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1276
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 728
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1391
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1276
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 728
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1391
Składniki
Dynię obrać,pokroić na mniejsze kawałki. Zetrzeć na drobne wiórki. Smażyć z cukrem, mieszając, aż zmięknie. Dodać galaretkę, dobrze wymieszać. Smażyć jeszcze przez ok. 10 minut. Przekładać do słoików i od razu zakręcać. Studzić postawione na zakrętkach.