Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2169
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17980
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1993
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2169
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17980
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1993
Składniki
Umiesc garnek z wydrelowanymi śliwkami na starej patelni wiekszej od dna garnka.Na patelnie nasyp warstwe piasku ok 1 cm.Umiesc to na najmniejszym palniku.Mieszaj co kilka godzin az zgestnieją.Pod koniec dodaj cukru wg smaPowidla muszą być gęste i czasem takie smażenie trwa 2,3 dni.Ale warto!.