Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11604
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1247
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12182
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2740
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11604
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1247
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12182
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2740
Składniki
Umiesc garnek z wydrelowanymi śliwkami na starej patelni wiekszej od dna garnka.Na patelnie nasyp warstwe piasku ok 1 cm.Umiesc to na najmniejszym palniku.Mieszaj co kilka godzin az zgestnieją.Pod koniec dodaj cukru wg smaPowidla muszą być gęste i czasem takie smażenie trwa 2,3 dni.Ale warto!.