Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 813
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12555
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 963
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 813
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12555
Składniki
Umiesc garnek z wydrelowanymi śliwkami na starej patelni wiekszej od dna garnka.Na patelnie nasyp warstwe piasku ok 1 cm.Umiesc to na najmniejszym palniku.Mieszaj co kilka godzin az zgestnieją.Pod koniec dodaj cukru wg smaPowidla muszą być gęste i czasem takie smażenie trwa 2,3 dni.Ale warto!.