Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2099
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421365
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2054
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2099
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421365
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2054
Składniki
Umiesc garnek z wydrelowanymi śliwkami na starej patelni wiekszej od dna garnka.Na patelnie nasyp warstwe piasku ok 1 cm.Umiesc to na najmniejszym palniku.Mieszaj co kilka godzin az zgestnieją.Pod koniec dodaj cukru wg smaPowidla muszą być gęste i czasem takie smażenie trwa 2,3 dni.Ale warto!.