Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aby nie przypalaly sie powidla
SPOSÓB NA DOMOWE SLIWKI W CZEKOLADZIE. CZEKOLADA PO ZASTYGNIĘCIU JEST SUCHA...
Odsłon: 3573
Pyszna, orzeźwiająca lemoniada z rabarbarem i truskawkami to napój, który wio...
Odsłon: 117
Każdy zna maggi w płynie, nie jedna osoba używa jej bez zastanowienia się z c...
Odsłon: 223
Świetna propozycja na śniadanie. Tosty z domowego chleba, do tego awokado, ja...
Odsłon: 205
Przełom mają i czerwca to idealny moment, aby przygotować kwiaty czarnego bzu...
Odsłon: 2563
Pyszna, orzeźwiająca lemoniada z rabarbarem i truskawkami to napój, który wio...
Odsłon: 117
Każdy zna maggi w płynie, nie jedna osoba używa jej bez zastanowienia się z c...
Odsłon: 223
Świetna propozycja na śniadanie. Tosty z domowego chleba, do tego awokado, ja...
Odsłon: 205
Przełom mają i czerwca to idealny moment, aby przygotować kwiaty czarnego bzu...
Odsłon: 2563
Składniki
Umiesc garnek z wydrelowanymi śliwkami na starej patelni wiekszej od dna garnka.Na patelnie nasyp warstwe piasku ok 1 cm.Umiesc to na najmniejszym palniku.Mieszaj co kilka godzin az zgestnieją.Pod koniec dodaj cukru wg smaPowidla muszą być gęste i czasem takie smażenie trwa 2,3 dni.Ale warto!.
Przepisy Przetwory
Przetwory
OGÓRKI MAŁOSOLNE / przepis na chrupiące ogórki małosolne
Przetwory
Pasta z lubczyku bez konserwantów, zamiast maggi
Przetwory
Kiszona młoda kapusta
Przetwory
Pesto z czosnku niedźwiedziego
OGÓRKI MAŁOSOLNE / przepis na chrupiące ogórki małosolne
Witam serdecznie i zapraszam na ogórki małosolne. Zapewne każdy wie jak zrobi...
Odsłon: 249
Pasta z lubczyku bez konserwantów, zamiast maggi
Każdy zna maggi w płynie, nie jedna osoba używa jej bez zastanowienia się z c...
Odsłon: 223