Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pasta doskonale smakuje nawet z chlebem z masłem
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 427
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8691
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3100
Polecam.
Odsłon: 1896
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 427
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8691
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3100
Polecam.
Odsłon: 1896
Składniki
paprykę oczyścić ,pokroić i zagotować z octem.Następnie odcedzić i przekręcić przez maszynkę do mięsa.do papryki dodać miód ,oliwę i sól do smaku,zagotować.przełożyć do słoików i pasteryzować 15 minut.