Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pasta doskonale smakuje nawet z chlebem z masłem
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1293
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1216
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 410
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1293
Składniki
paprykę oczyścić ,pokroić i zagotować z octem.Następnie odcedzić i przekręcić przez maszynkę do mięsa.do papryki dodać miód ,oliwę i sól do smaku,zagotować.przełożyć do słoików i pasteryzować 15 minut.