Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla lubiących buraczane wariacje:)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 18102
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8822
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 675
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8364
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 18102
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8822
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 675
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8364
Składniki
Buraczki i kapustę ugotować. Buraczki zetrzeć na grubej tarce, kapustę poszatkować. Wymieszać, dodać pokrojoną cebulę, wlać ugotowaną zalewę,wymieszać i wkładać do słoików.
Pasteryzować pół godziny.