Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla lubiących buraczane wariacje:)
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6899
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5101
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2077
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6899
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5101
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2077
Składniki
Buraczki i kapustę ugotować. Buraczki zetrzeć na grubej tarce, kapustę poszatkować. Wymieszać, dodać pokrojoną cebulę, wlać ugotowaną zalewę,wymieszać i wkładać do słoików.
Pasteryzować pół godziny.