Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 152
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 53
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 84
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 152
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 53
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 84
Składniki
Buraki gotujemy,studzimy,ścieramy na tarce o grubych oczkach
Kapuste szatkujemy,zalewamy wodą,chwilkę gotujemy
Cebule kroimy w drobną kostkę
Buraki,kapustę i cebule mieszamy
Składniki zalewy mieszamy ze sobą
Wszystko razem mieszamy;składniki z zalewą i wkładamy do słoików
Pasteryzujemy około 10 minut
Z takiej ilości składnikow wychodzi siedem słoików 0,5 litra
Smacznego!!!!