Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1447
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 498
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1447
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 498
Składniki
Buraki gotujemy,studzimy,ścieramy na tarce o grubych oczkach
Kapuste szatkujemy,zalewamy wodą,chwilkę gotujemy
Cebule kroimy w drobną kostkę
Buraki,kapustę i cebule mieszamy
Składniki zalewy mieszamy ze sobą
Wszystko razem mieszamy;składniki z zalewą i wkładamy do słoików
Pasteryzujemy około 10 minut
Z takiej ilości składnikow wychodzi siedem słoików 0,5 litra
Smacznego!!!!