Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 52
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 32
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9270
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 52
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 32
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9270
Składniki
Buraki gotujemy,studzimy,ścieramy na tarce o grubych oczkach
Kapuste szatkujemy,zalewamy wodą,chwilkę gotujemy
Cebule kroimy w drobną kostkę
Buraki,kapustę i cebule mieszamy
Składniki zalewy mieszamy ze sobą
Wszystko razem mieszamy;składniki z zalewą i wkładamy do słoików
Pasteryzujemy około 10 minut
Z takiej ilości składnikow wychodzi siedem słoików 0,5 litra
Smacznego!!!!