Przetwory Przepis na:
> 6 os. | 60 min | średnie | przystępne |
Buraki gotujemy,studzimy,ścieramy na tarce o grubych oczkach
Kapuste szatkujemy,zalewamy wodą,chwilkę gotujemy
Cebule kroimy w drobną kostkę
Buraki,kapustę i cebule mieszamy
Składniki zalewy mieszamy ze sobą
Wszystko razem mieszamy;składniki z zalewą i wkładamy do słoików
Pasteryzujemy około 10 minut
Z takiej ilości składnikow wychodzi siedem słoików 0,5 litra
Smacznego!!!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

IwonaP 08 września 2014Zgłoś do usunięcia
zabieram :)0 Kto głosował? | Odpowiedz

elkapatelka 09 lipca 2012Zgłoś do usunięcia
a potem + majonezu i pychotka na talerzu2 Kto głosował? | Odpowiedz