Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1235
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 476
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1321
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1235
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 476
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1321
Składniki
Cukinie obrać i pokroić w niewielkie słupki.
Cebulę pokroić w piórka.
Każde warzywo włożyć do osobnego naczynia, posolić. Po 2 godz odcedzic, połączyć, dodać startą marchew na grube wiórki, dobrze wymieszać.
Przygotować zalewę z octu, wody i cukru. Wrzącą zalewą zalać warzywa. Gotować 10 min. Gorące przełożyć do wyparzonych słoików.
Pasteryzować 10-15 min