Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawidłowe proporcje wody i peklosoli
Eksperyment z zapiekankami udany. Pyszne i proste w przygotowaniu zapiekanki...
Odsłon: 237
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 221
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 835
Eksperyment z zapiekankami udany. Pyszne i proste w przygotowaniu zapiekanki...
Odsłon: 237
Obiad z klasycznymi majroskladnikami w zdrowym wydaniu. 2 porcje
Odsłon: 221
Dzisiaj szynka wieprzowa w sosie własnym, pyszne , kruche mięsko. Przepis pro...
Odsłon: 835
Składniki
Z części widy robimy napar z przypraw i łączymy z pozostałą zimną wodą i peklosolą. mieszamy do rozpuszczenia peklosoli.
Mięso peklujemy min 5 dni.