Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawidłowe proporcje wody i peklosoli
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1276
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34110
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1276
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113564
Składniki
Z części widy robimy napar z przypraw i łączymy z pozostałą zimną wodą i peklosolą. mieszamy do rozpuszczenia peklosoli.
Mięso peklujemy min 5 dni.