Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos do posmarowania pizzy, który zawsze będziesz mieć pod ręką. Otwierasz słoiczek, smarujesz, układasz swoje ulubione dodatki i do pieca. ten sam sos będzie również zastęp0wał keczup do pizzy lub innych potraw.
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17086
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2469
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4649
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1841
Przepis dnia
Pieczone faworki to propozycja dla tych osób, które nie przepadają za smażony...
Odsłon: 17086
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2469
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4649
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1841
Składniki
Dynię obrać i rozgotować w małej ilości wody. Cebulę i paprykę pokroić w kostkę, posolić i odstawić na 2 godziny. Po tym czasie rozgotować w małej ilości wody.
Przygotowanie zalewy. Ocet z cukrem i przyprawami krótko zagotować.
Dynię i warzywa razem zmiksować. Dodać zalewę, zmiksować. Dodać koncentrat i krótko zmiksować do całkowitego wymieszania. wszystko razem zagotować i gorące wkładać do słoiczków.
Słoiki gotować 5-6 minut