Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos do posmarowania pizzy, który zawsze będziesz mieć pod ręką. Otwierasz słoiczek, smarujesz, układasz swoje ulubione dodatki i do pieca. ten sam sos będzie również zastęp0wał keczup do pizzy lub innych potraw.
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1258
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 191
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 483
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1258
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 191
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 483
Składniki
Dynię obrać i rozgotować w małej ilości wody. Cebulę i paprykę pokroić w kostkę, posolić i odstawić na 2 godziny. Po tym czasie rozgotować w małej ilości wody.
Przygotowanie zalewy. Ocet z cukrem i przyprawami krótko zagotować.
Dynię i warzywa razem zmiksować. Dodać zalewę, zmiksować. Dodać koncentrat i krótko zmiksować do całkowitego wymieszania. wszystko razem zagotować i gorące wkładać do słoiczków.
Słoiki gotować 5-6 minut