Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na wykwintny deser z nutą rumu.
Odsłon: 50
Przepis dnia
Propozycja na pikantnego łososia.
Odsłon: 244
Pyszne, puszyste, mięciutkie i delikatne w smaku. Wspaniale smakują zarówno n...
Odsłon: 52
Jeżeli szukasz dania wykwintnego, łączącego w sobie delikatne w smaku mięso w...
Odsłon: 10010
Propozycja na wykwintny deser z nutą rumu.
Odsłon: 50
Przepis dnia
Propozycja na pikantnego łososia.
Odsłon: 244
Pyszne, puszyste, mięciutkie i delikatne w smaku. Wspaniale smakują zarówno n...
Odsłon: 52
Jeżeli szukasz dania wykwintnego, łączącego w sobie delikatne w smaku mięso w...
Odsłon: 10010
Składniki
Cebule i czosnek obrac, pokroic na plasterki. Cebule zeszklic na oleju, dodac czosnek, liscie laurowe, ziele angielskie i pieprz. Zalac octem i 2 szklankami wody, gotowac 10 min. , zdjac z ognia i calkowicie ostudzic. Serdelki obrac ze skory, pokroic na kawalki dlugosci 6 cm i naciac wzdluz. W szlkanym sloju ukladac na przemian serdelki i cebule. Zalac marynata i odstawic na dwa dni do lodowki. Najlepsze sa z salatka ziemniaczana.