Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 295
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 59
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 295
Składniki
Cebule i czosnek obrac, pokroic na plasterki. Cebule zeszklic na oleju, dodac czosnek, liscie laurowe, ziele angielskie i pieprz. Zalac octem i 2 szklankami wody, gotowac 10 min. , zdjac z ognia i calkowicie ostudzic. Serdelki obrac ze skory, pokroic na kawalki dlugosci 6 cm i naciac wzdluz. W szlkanym sloju ukladac na przemian serdelki i cebule. Zalac marynata i odstawic na dwa dni do lodowki. Najlepsze sa z salatka ziemniaczana.