Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze na prawdziwy barszcz czerwony oraz naturalna dawka witamin.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413962
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2209
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413962
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2209
Składniki
Umyte buraczki obieramy ze skorki i kroimy na kawaleczki,,,zalewamy przegotowana woda,dodajemy pozostale warzywa umyte i pokrojone na drobniejsze czesci,kolejno dodajemy przyprawy,przykrywamy i odstawiamy na 3 dni w cieple miejsce.Po minionym czasie zlewamy sok do wyparzonych sloikow.Tak otrzymanyzakwas jest wysmienity na barszcz oraz bezposrednio do picia.