Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze na prawdziwy barszcz czerwony oraz naturalna dawka witamin.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1525
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 730
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1525
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 730
Składniki
Umyte buraczki obieramy ze skorki i kroimy na kawaleczki,,,zalewamy przegotowana woda,dodajemy pozostale warzywa umyte i pokrojone na drobniejsze czesci,kolejno dodajemy przyprawy,przykrywamy i odstawiamy na 3 dni w cieple miejsce.Po minionym czasie zlewamy sok do wyparzonych sloikow.Tak otrzymanyzakwas jest wysmienity na barszcz oraz bezposrednio do picia.