Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsze na prawdziwy barszcz czerwony oraz naturalna dawka witamin.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 529
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 426
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1523
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 529
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 426
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1523
Składniki
Umyte buraczki obieramy ze skorki i kroimy na kawaleczki,,,zalewamy przegotowana woda,dodajemy pozostale warzywa umyte i pokrojone na drobniejsze czesci,kolejno dodajemy przyprawy,przykrywamy i odstawiamy na 3 dni w cieple miejsce.Po minionym czasie zlewamy sok do wyparzonych sloikow.Tak otrzymanyzakwas jest wysmienity na barszcz oraz bezposrednio do picia.