Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To proste do przygotowania a w dodatku pyszne
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 44
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 40
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 44
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 67
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19652
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 44
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 40
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 44
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 67
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19652
Składniki
Na początku trzeba pokroić wieprzowine na kawałki. Po pokrojeniu jej potłuc tłuczkiem mięso na grubość 2 mm. W tym czasie możemy wstawić fasolkę, a w drugim garnku ryż. Gdy gotują się obie te rzeczy możemy doprawić mięso solą, pieprzem i vegetą. po doprawieniu możemy przejść do panierki. Na początku trzeba wsadzić mięso do mąki, później do utrzepanych jajek a na końcu do bułki tartej. Gdy fasolka się ugotuje odlewamy wodę i wsypujemy do na głęboki talerz. Ryż wyjmujemy z posolonej wody, a w tym czasie możemy usmażyć kotlety na patelni. Po ich usmażeniu na tej samej patelni roztapiamy palmę i dodajemy do niej bułkę tartą, gdy ją usmażymy możemy polać nią fasolkę szparagową do smaku. Na końcu wszystko układamy na talerzu.