Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niepowtarzalny smak i konsystencja dzięki śmietance.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 973
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1591
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 973
Składniki
Gotuję mięsa do miękkości wraz z marchewką i pietruszką i przyprawami.
Wątróbkę i cebulę smażę. Wszystko mielę na drobnym sicie. Dosmaczam. I na koniec dodaję śmietankę. Mieszam i wykładam do keksówek wysmarowanych tłuszczem i wysypanych bułką tartą.
Piekę w 180 stopniach około godziny Wywar mięsny przelewam do słoików. I sukcesywnie zużywam do zup.