Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niepowtarzalny smak i konsystencja dzięki śmietance.
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 51
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 730
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 62
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 73
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 51
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 730
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 62
Szybki obiad z łososiem z buraczkami na pure z batata. Uwielbiamy batata za s...
Odsłon: 73
Składniki
Gotuję mięsa do miękkości wraz z marchewką i pietruszką i przyprawami.
Wątróbkę i cebulę smażę. Wszystko mielę na drobnym sicie. Dosmaczam. I na koniec dodaję śmietankę. Mieszam i wykładam do keksówek wysmarowanych tłuszczem i wysypanych bułką tartą.
Piekę w 180 stopniach około godziny Wywar mięsny przelewam do słoików. I sukcesywnie zużywam do zup.