Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niepowtarzalny smak i konsystencja dzięki śmietance.
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 807
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 410
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15201
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1858
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 807
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 410
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15201
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1858
Składniki
Gotuję mięsa do miękkości wraz z marchewką i pietruszką i przyprawami.
Wątróbkę i cebulę smażę. Wszystko mielę na drobnym sicie. Dosmaczam. I na koniec dodaję śmietankę. Mieszam i wykładam do keksówek wysmarowanych tłuszczem i wysypanych bułką tartą.
Piekę w 180 stopniach około godziny Wywar mięsny przelewam do słoików. I sukcesywnie zużywam do zup.