Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny i szybki pasztet z cukini.dla odmiany zrobilam z parowka.wszystkim smakowalo.mi ten pasztet najbardziej smakuje z duza iloscia keczupu pikantnego :))
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7880
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1115
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13648
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7880
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1115
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13648
Składniki
Cukinie zetrzec na tarce o grubych oczkach.Ser zetrzec na tarce o grubych oczkach.Piekarnik nagrzac do 180 stopni
cebule,papryczke ,szczypiorek,pietruszke drobno posiekac
W duzej misce polaczyc wszystkie skladniki razem.Dobrze wymieszac
Przelozy do naczynia zaroodpornego posmarowanego oliwa i posypanego bulka tarta
Do srodka wcisnac parowki gore masy wyrownac nozem
piec przez 1 godzine
Podawac na cieplo lub zimno jak kto lubi
Smacznego 4. smacznego