Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny i szybki pasztet z cukini.dla odmiany zrobilam z parowka.wszystkim smakowalo.mi ten pasztet najbardziej smakuje z duza iloscia keczupu pikantnego :))
Cukinie zetrzec na tarce o grubych oczkach.Ser zetrzec na tarce o grubych oczkach.Piekarnik nagrzac do 180 stopni
cebule,papryczke ,szczypiorek,pietruszke drobno posiekac
W duzej misce polaczyc wszystkie skladniki razem.Dobrze wymieszac
Przelozy do naczynia zaroodpornego posmarowanego oliwa i posypanego bulka tarta
Do srodka wcisnac parowki gore masy wyrownac nozem
piec przez 1 godzine
Podawac na cieplo lub zimno jak kto lubi
Smacznego
4. smacznego
Przepis dnia
Danie dla wegetarian i nie tylko..... hmmm, nawet nie dałam jej dobrze ostygn...
Odsłon: 13354
Teraz mamy sezon na cukinię, więc przepis na zapiekankę z cukinią.
Odsłon: 1546
Przygotowanie tego ptasiego mleczka z galaretką jest naprawdę proste i nie wy...
Odsłon: 12748
Ciasto, deser który przeważnie bardzo szybko znika. Łatwy jest w wykonaniu....
Odsłon: 170
Nikt nie robi tak dobrych pierogów jak nasze babcie. Cienie elastyczne ciasto...
Odsłon: 361
Bardzo proste danie jednogarnkowe z bakłażanem, jarmużem i białą fasolką. Taj...
Odsłon: 248
Przygotowanie tego ptasiego mleczka z galaretką jest naprawdę proste i nie wy...
Odsłon: 12748
Ciasto, deser który przeważnie bardzo szybko znika. Łatwy jest w wykonaniu....
Odsłon: 170
Nikt nie robi tak dobrych pierogów jak nasze babcie. Cienie elastyczne ciasto...
Odsłon: 361
Bardzo proste danie jednogarnkowe z bakłażanem, jarmużem i białą fasolką. Taj...
Odsłon: 248
Składniki
Cukinie zetrzec na tarce o grubych oczkach.Ser zetrzec na tarce o grubych oczkach.Piekarnik nagrzac do 180 stopni
cebule,papryczke ,szczypiorek,pietruszke drobno posiekac
W duzej misce polaczyc wszystkie skladniki razem.Dobrze wymieszac
Przelozy do naczynia zaroodpornego posmarowanego oliwa i posypanego bulka tarta
Do srodka wcisnac parowki gore masy wyrownac nozem
piec przez 1 godzine
Podawac na cieplo lub zimno jak kto lubi
Smacznego 4. smacznego
Przepisy Wędliny
Wędliny
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Wędliny
Stary przepis na pasztet
Wędliny
Schab a’la sztufada - hit rodzinnych obiadów
Wędliny
Soczysty schab w glazurze. Rozpływa się w ustach
Smalec z boczkiem, cebulą i jabłkiem
Gdy nadchodzi sezon ogórków małosolnych, robię ten smalec i piekę chleb do og...
Odsłon: 2360
Stary przepis na pasztet
Dobry pasztet powinien składać się z dobrej jakości mięsa oraz warzyw. Sekret...
Odsłon: 2274