Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8753
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8753
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 84
Składniki
przygotowanie farszu,podsmażamy:pieczarki doprawiając solą i pieprzem następnie boczek.Rozbijamy schab coś na wzór kwadrata solimy i pieprzymy układamy ogórka pokrojonego w plastry na niego pieczarki,boczek i paprykę-zawijamy jak gołąbka oprószając mąką i smażymy na lekkim ogniu z dodatkiem (kropli) oleju na złociście.
Przekładamy do rondelka w,którym znajduje się wcześniej przesmażona cebula,czosnek,liść laurowy,ziele ang.,kminek mielony,papryka słodka mielona,majeranek,doprawione magii solą i pieprzem zalane niewielką ilością wody lekko wstępnie podduszone.Dusimy w tym roladki ok.40min.
Po uduszeniu mięsa można zmiksować wszystkie składniki na patelni dodać odrobinę zimnego masła i polać nasze danie.Jak ktoś lubi do sosu można wcześniej dodać rozmaryn świeży lub tymianek będzie pieknię aromatyczny sos.