Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 542
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 599
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 2617
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 542
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 599
Rogaliki śniadaniowe Dziś na śniadanko zapraszam na jeszcze ciepłe i pyszne...
Odsłon: 2617
Składniki
Mięso umyj i natnij ostrym nożem. W otwory wciśnij czosnek pokrojony w słupki. Schab natrzyj wymieszanymi przyprawami i zawiń w folię. Wstaw do lodówki. Zamarynowane mięso zrumień na oleju ze wszystkich stron.
Przełóż do naczynia i piecz pod przykryciem 2 godziny, w temperaturze 200 °C. Podlewaj bulionem, a następnie wytworzonym sosem. Podawaj na ciepło lub na zimno.Źródło: Na żywo