Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 51
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 739
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 64
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 51
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 739
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 64
Składniki
Mięso umyj i natnij ostrym nożem. W otwory wciśnij czosnek pokrojony w słupki. Schab natrzyj wymieszanymi przyprawami i zawiń w folię. Wstaw do lodówki. Zamarynowane mięso zrumień na oleju ze wszystkich stron.
Przełóż do naczynia i piecz pod przykryciem 2 godziny, w temperaturze 200 °C. Podlewaj bulionem, a następnie wytworzonym sosem. Podawaj na ciepło lub na zimno.Źródło: Na żywo