Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielkanocny schab w ziolach
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 60
Cześć :-) Dzisiaj zrobimy pyszną Quesadillę z prawdziwkami. Chrupiąca i bardz...
Odsłon: 127
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 78
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 153
Pyszne krewetki w marynacie musztardowej na okazję, na święta, na elegancką k...
Odsłon: 60
Cześć :-) Dzisiaj zrobimy pyszną Quesadillę z prawdziwkami. Chrupiąca i bardz...
Odsłon: 127
Aromatyczna i pożywna zupa.
Odsłon: 78
Niby nic, a jednak trzeba umieć zrobić dobre naleśniki. Przesyłam Wam mój, sp...
Odsłon: 153
Składniki
Oczyszczony schab natrzeć Vegetą Mix i odstawić na 1 godzinę do lodówki. Zioła połączyć z musztardą, pieprzem i roztartym czosnkiem. Dokładnie wymieszać. Tak przygotowaną pastą posmarować mięso i ułożyć na blasze wysmarowanej tłuszczem. Piec około 1 i 1/2 godziny w piekamiku w temperaturze 180 st C polewając od czasu do czasu wytwarzającym się sosem. Schab w ziołach smakuje wysmienicie podawany na gorąco z pastą warzywną AJVAR.