Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wielkanocny schab w ziolach
Kochani ten schab jest naprawde rewelacyjny. Nie wymaga dużych zdolności kuli...
Odsłon: 23880
Schab po sztygarsku to absolutna klasyka i nie lada gratka dla wszystkich mił...
Odsłon: 9770
Nigdy jeszcze nie piekłem chleba z gotowanymi ziemniakami. Dzisiaj nadszedł c...
Odsłon: 62
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 171
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 133
Pyszna sałatka ziemniaczana z rzodkiewką , ogórkiem i zieloną pietruszką idea...
Odsłon: 1430
Nigdy jeszcze nie piekłem chleba z gotowanymi ziemniakami. Dzisiaj nadszedł c...
Odsłon: 62
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 171
W sezonie truskawkowym pierogi nadziewane świeżymi, słodkimi truskawkami i po...
Odsłon: 133
Pyszna sałatka ziemniaczana z rzodkiewką , ogórkiem i zieloną pietruszką idea...
Odsłon: 1430
Składniki
Oczyszczony schab natrzeć Vegetą Mix i odstawić na 1 godzinę do lodówki. Zioła połączyć z musztardą, pieprzem i roztartym czosnkiem. Dokładnie wymieszać. Tak przygotowaną pastą posmarować mięso i ułożyć na blasze wysmarowanej tłuszczem. Piec około 1 i 1/2 godziny w piekamiku w temperaturze 180 st C polewając od czasu do czasu wytwarzającym się sosem. Schab w ziołach smakuje wysmienicie podawany na gorąco z pastą warzywną AJVAR.
Przepisy Wędliny
Wędliny
Gulasz angielski
Wędliny
Śląska biała kiełbasa (bardzo stary przepis).
Wędliny
Schab w marynacie na kanapki
Wędliny
Kiełbasa wieprzowa z zielonym pieprzem.
Gulasz angielski
Gulasz angielski znany jest w Polsce przede wszystkim jako konserwa idealna n...
Odsłon: 2299
Śląska biała kiełbasa (bardzo stary przepis).
Jest bardzo smaczną, drobno rozdrobnioną, szybką do wykonania białą kiełbasą...
Odsłon: 1026