Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DOSKONAŁA ZUPA O INTENSYWNYM SMAKU I AROMACIE POMIDORÓW. JEST GĘSTA, DLATEGO MOŻNA ZAJADAĆ SIĘ NIĄ ZARÓWNO SOLO, JAK I Z WSZELKIMI RODZAJAMI MAKARONÓW, KLUSECZEK, CZY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Pomidory, marchew, cebulę, czosnek zmiksować.
Przełożyć do garnka, a następnie zalać wodą i zagotować.
Dodać przecier pomidorowy, kostki rosołowe, masło, cukier, przyprawę uniwersalną do potraw, melisę lub bazylię i gotować na wolnym ogniu ok 25 min.
Po ugotowaniu dodać śmietankę oraz drobno posiekaną natkę pietruszki.
Smacznego!