Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "A la tiramisu"
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1600
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 999
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1600
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 999
Składniki
Ubij jajka z fruktozą . Dodaj serek oraz ubitą śmietanę kremówkę. Wymieszaj.
Na dnie pucharków ułóż biszkopty. Skrop je likierem kawowym, posyp cynamonem.
Nałóż warstwę kremu, potem znów nasączone biszkopty, krem, posyp cynamonem. Deser schłodź w lodówce.
Porcje 6 Przygot. 30 min Cena 1,90 zł Kalorie 247Źródło: Bella Relaks