Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasteczka czekoladowe"
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7939
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1252
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13719
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7939
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1252
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13719
Składniki
Przepis przysłała Magdalena Kowalska z Kępic
Masło utrzyj z cukrem pudrem. Mieszając, dodawaj roztrzepane jajka, mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, mleko w proszku i nasiona wanilii. Dodaj pokrojone czekolady, połącz.
Z ciasta uformuj kulki, lekko spłaszcz. Piecz 10-12 min w 180°C. Ew. polej czekoladą.
<strong>Czas przygotowania 25 min, ilość porcji 10, cena za porcję 0,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie