Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Ciasteczka musli"
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19212
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13019
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1654
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19212
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13019
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1654
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Składniki
Wszystkie sypkie ciasteczek wsyp do miski, wymieszaj. Wlej 2-3 łyżki wody, odstaw na kilka minut. Dodaj miód i wymieszaj masę.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia. Łyżką nakładaj porcje masy. Ciasteczka susz 15 minut w temperaturze 150°C, z włączonym termoobiegiem.
Tak przygotujesz crunchy naturalne: na patelnię wsyp 2 łyżki cukru oraz łyżeczkę masła. Podgrzewaj, aż się stopią.
Wsyp 3 łyżki naturalnych płatków owsianych. Mieszaj, aż słodka masa pokryje płatki. Wysusz, przełóż do słoika.
<strong>Przepis nadesłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Takie jest życie