Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie w wykonaniu
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20587
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2272
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 36
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20587
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2272
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 36
Składniki
Budyń przygotowujemy jak na instrukcji na opakowaniu, z ciasta francuskiego robimy sakiewki i wrzucamy po 2 maliny do środka wstawiamy do rozgrzanego piekarnika na 200st na 15-20 min poźniej nakładamy budyń i zdobimy świezymi owocami, wstawiamy na chwile do lodówki