Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie w wykonaniu
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31310
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14556
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1388
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31310
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14556
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1388
Składniki
Budyń przygotowujemy jak na instrukcji na opakowaniu, z ciasta francuskiego robimy sakiewki i wrzucamy po 2 maliny do środka wstawiamy do rozgrzanego piekarnika na 200st na 15-20 min poźniej nakładamy budyń i zdobimy świezymi owocami, wstawiamy na chwile do lodówki