Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobre latwe tanie sproboj sam/sama
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2614
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1949
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1634
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2614
Składniki
maka cukier olej marchew starta drobno lyzka proszki do pieczenia wynieszac mikserem
forme na ciasto wysmarowac kasia i posypac maka by ciasto sie nie przykleilo do formy .ciasto wlac do formy piec w 160 stopniach przeh godzine po wyciagnieciu polej ciasto polewa czekoladowa