Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ciasto ucierane z polewą"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7596
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 217
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2468
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7596
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 217
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2468
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 537
Składniki
Mak zalej mlekiem. Zmiksuj masło, cukier, skórkę pomarańczową, jajka. Wsyp mąkę z proszkiem, wlej sok pomarańczowy oraz mleko z makiem. Upiecz ciasto, ostudź.
Czekoladę pokrusz. Rozpuść ją w kąpieli wodnej i wymieszaj ze śmietaną. Polewą polej zimne ciasto, odstaw.
Porcje 12 90 min Cena 1,80 zł Kalorie 450 kcal
Katarzyna Wenc z RzeszowaŹródło: Takie jest życie