Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przepyszne ciasto.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15054
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34862
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15054
Składniki
Mąkę, proszek i margarynę posiekac jajka z cukrem ubic i dodac do mąki i wyrobic ciasto. wyrobione ciasto podzielic na 1/3 i 2/3. Większą częśc wyłozyc dno blachy, jabłka pokroic na cienkie plastrki i na to wylac gorący budyń. Pozostałą część rozwałkować i przykryć. Piec około 1 godziny w temperaturze 200 stopni.