Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przepyszne ciasto.
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 8335
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41705
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4852
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45778
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 8335
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 41705
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe skrzydełka z kurczaka, smażone...
Odsłon: 4852
Sałatka z awokado jest słodko-słona, działa orzeźwiająco, a w dodatku świetni...
Odsłon: 45778
Składniki
Mąkę, proszek i margarynę posiekac jajka z cukrem ubic i dodac do mąki i wyrobic ciasto. wyrobione ciasto podzielic na 1/3 i 2/3. Większą częśc wyłozyc dno blachy, jabłka pokroic na cienkie plastrki i na to wylac gorący budyń. Pozostałą część rozwałkować i przykryć. Piec około 1 godziny w temperaturze 200 stopni.