Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ciasto z owocami i budyniem"
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7671
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 243
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 553
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7671
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 243
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 553
Składniki
Mąkę, masło, żółtka, kwaśną śmietanę, proszek do pieczenia i cukier waniliowy przełóż do miski. Wymieszaj na gładką masę, a następnie ułóż w formie do tarty i zawiń brzegi.
Budyń ugotuj według przepisu na opakowaniu. Gorący wylej na surowe ciasto.
Owoce umyj, odsącz z wody i rozłóż na przestudzonym budyniu. Posyp brązowym cukrem.
Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 180oC i piecz około 40 minut.
<strong>Przepis nadesłała: Katarzyna Sycik</strong>Źródło: Kurier TV