Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przepis na ciemne ciasto pod ser, można przygotować go wcześniej i zamrozić a przed świętami zrobić masę serową wyjąc ciasto z zamrażarki i sernik gotowy. To jest świetna promocja ponieważ czasami brakuje nam czasu przed świętami a w taki sposób możemy go trochę zaoszczędzić.
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 63
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 115
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20532
Proste zrazy z szynki wieprzowej z ogórkiem , kiełbasą cebulą i boczkiem wędz...
Odsłon: 63
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 115
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 20532
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia, kakao i cukier puder przesiej do miski. Dodaj żółtka, masło i śmietanę.
Z podanych składników zagnieść ciasto, podziel na pół i zamróź.
Ciasto możesz wykorzystać po kilku godzinach po schłodzeniu, lub przechowywać w zamrażalce kilka dni. Polecam.