Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przepis na ciemne ciasto pod ser, można przygotować go wcześniej i zamrozić a przed świętami zrobić masę serową wyjąc ciasto z zamrażarki i sernik gotowy. To jest świetna promocja ponieważ czasami brakuje nam czasu przed świętami a w taki sposób możemy go trochę zaoszczędzić.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6126
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 157
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6126
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 157
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia, kakao i cukier puder przesiej do miski. Dodaj żółtka, masło i śmietanę.
Z podanych składników zagnieść ciasto, podziel na pół i zamróź.
Ciasto możesz wykorzystać po kilku godzinach po schłodzeniu, lub przechowywać w zamrażalce kilka dni. Polecam.