Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przepis na ciemne ciasto pod ser, można przygotować go wcześniej i zamrozić a przed świętami zrobić masę serową wyjąc ciasto z zamrażarki i sernik gotowy. To jest świetna promocja ponieważ czasami brakuje nam czasu przed świętami a w taki sposób możemy go trochę zaoszczędzić.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 546
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 546
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia, kakao i cukier puder przesiej do miski. Dodaj żółtka, masło i śmietanę.
Z podanych składników zagnieść ciasto, podziel na pół i zamróź.
Ciasto możesz wykorzystać po kilku godzinach po schłodzeniu, lub przechowywać w zamrażalce kilka dni. Polecam.