Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przepis na ciemne ciasto pod ser, można przygotować go wcześniej i zamrozić a przed świętami zrobić masę serową wyjąc ciasto z zamrażarki i sernik gotowy. To jest świetna promocja ponieważ czasami brakuje nam czasu przed świętami a w taki sposób możemy go trochę zaoszczędzić.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1339
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1795
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 258
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 580
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1339
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1795
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 258
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 580
Składniki
Mąkę, proszek do pieczenia, kakao i cukier puder przesiej do miski. Dodaj żółtka, masło i śmietanę.
Z podanych składników zagnieść ciasto, podziel na pół i zamróź.
Ciasto możesz wykorzystać po kilku godzinach po schłodzeniu, lub przechowywać w zamrażalce kilka dni. Polecam.