Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówkę z pora można przygotować na wiele różnych sposobów. Najczęściej jedna...
Odsłon: 3214
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 13252
Kopytka na smaczny, szybki obiad, deser lub kolację. Zagniatamy ciasto, formu...
Odsłon: 221
Surówkę z pora można przygotować na wiele różnych sposobów. Najczęściej jedna...
Odsłon: 3214
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 13252
Kopytka na smaczny, szybki obiad, deser lub kolację. Zagniatamy ciasto, formu...
Odsłon: 221
Składniki
Jabłka obrać,wydrążyć środki.Do środka włożyć rodzynki i śliwkę.Posypac cynamonem.Wbić 1-2 goździki,zawinąć w ciasto francuskie(ciasto pokrojone na kwadraty)Piec w temp.200 stopni.około 20 minut.Po upieczeniu posypac cukrem pudrem .Smacznego.