Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2627
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 880
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2627
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 880
Składniki
Jabłka obrać,wydrążyć środki.Do środka włożyć rodzynki i śliwkę.Posypac cynamonem.Wbić 1-2 goździki,zawinąć w ciasto francuskie(ciasto pokrojone na kwadraty)Piec w temp.200 stopni.około 20 minut.Po upieczeniu posypac cukrem pudrem .Smacznego.