Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8053
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1161
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9826
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4524
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 534
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8053
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1161
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9826
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4524
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 534
Składniki
Jabłka obrać,wydrążyć środki.Do środka włożyć rodzynki i śliwkę.Posypac cynamonem.Wbić 1-2 goździki,zawinąć w ciasto francuskie(ciasto pokrojone na kwadraty)Piec w temp.200 stopni.około 20 minut.Po upieczeniu posypac cukrem pudrem .Smacznego.