Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19352
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232200
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19352
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232200
Składniki
Jabłka obrać,wydrążyć środki.Do środka włożyć rodzynki i śliwkę.Posypac cynamonem.Wbić 1-2 goździki,zawinąć w ciasto francuskie(ciasto pokrojone na kwadraty)Piec w temp.200 stopni.około 20 minut.Po upieczeniu posypac cukrem pudrem .Smacznego.