Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny krem dość gęsty świetnie nadaje się do przekładania dwóch warstw ciasta.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8652
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 602
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8652
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 602
Składniki
Do zimnego mleka wsypać kaszę mannę i gotować przez 3 minuty. Dodać resztę składników, lekko wystudzić i jeszcze ciepłym kremem posmarować ciasto. W razie uznania można ciasto posmarować powidłami lub dżemem. Smacznego!