Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krówka herbatnikowa"
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 436
Potrzebnych jest tylko 5 głównych składników i mamy szybką, prostą w wykonan...
Odsłon: 951
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 83
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 436
Potrzebnych jest tylko 5 głównych składników i mamy szybką, prostą w wykonan...
Odsłon: 951
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 83
Składniki
Puszki z masą krówkową podgrzej. Budynie ugotuj na mleku. Ostudź. Zmiksuj z margaryną.
Warstwę herbatników ułóż w formie, posmaruj masą krówkową, na niej rozsmaruj pół masy budyniowej. Ułóż herbatniki, posmaruj masą krówkową. Na niej rozsmaruj resztę masy budyniowej. Ułóż herbatniki, posmaruj masą krówkową.
Śmietanę ubij z zagęstnikiem do śmietany. Żelatynę namocz, rozpuść w letniej wodzie. Zmiksuj ze śmietaną. 3/4 rozsmaruj na cieście. Ułóż resztę herbatników, rozsmaruj resztę śmietany. Posyp wiórkami czekoladowymi.Źródło: Chwila dla Ciebie