Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krówka herbatnikowa"
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 940
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 331
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 149
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2682
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 940
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 331
Delikatna polędwica wieprzowa, aromatyczne dodatki , to super danie obiadowe.
Odsłon: 149
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2682
Składniki
Puszki z masą krówkową podgrzej. Budynie ugotuj na mleku. Ostudź. Zmiksuj z margaryną.
Warstwę herbatników ułóż w formie, posmaruj masą krówkową, na niej rozsmaruj pół masy budyniowej. Ułóż herbatniki, posmaruj masą krówkową. Na niej rozsmaruj resztę masy budyniowej. Ułóż herbatniki, posmaruj masą krówkową.
Śmietanę ubij z zagęstnikiem do śmietany. Żelatynę namocz, rozpuść w letniej wodzie. Zmiksuj ze śmietaną. 3/4 rozsmaruj na cieście. Ułóż resztę herbatników, rozsmaruj resztę śmietany. Posyp wiórkami czekoladowymi.Źródło: Chwila dla Ciebie