Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Krówka herbatnikowa"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 759
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1283
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 759
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1398
Składniki
Puszki z masą krówkową podgrzej. Budynie ugotuj na mleku. Ostudź. Zmiksuj z margaryną.
Warstwę herbatników ułóż w formie, posmaruj masą krówkową, na niej rozsmaruj pół masy budyniowej. Ułóż herbatniki, posmaruj masą krówkową. Na niej rozsmaruj resztę masy budyniowej. Ułóż herbatniki, posmaruj masą krówkową.
Śmietanę ubij z zagęstnikiem do śmietany. Żelatynę namocz, rozpuść w letniej wodzie. Zmiksuj ze śmietaną. 3/4 rozsmaruj na cieście. Ułóż resztę herbatników, rozsmaruj resztę śmietany. Posyp wiórkami czekoladowymi.Źródło: Chwila dla Ciebie