Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
Jajka wymieszać z margaryną. Jabłka utrzeć na tarce (grube oczka), dodać kaszy mannej, masę makową i proszek do pieczenia. Dolać jajka rozrobione z margaryną. Wlać do prostokątnej formy. Piec 1h w 180 C (az na wierzchu zrobi sie skorupka, która zacznie pękać)