Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 614
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11166
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3941
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1366
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 614
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11166
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3941
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1366
Składniki
mleko, drożdże i cukier zarobić i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu. Pozostawić na około 45 minut. Wszystkie składniki oprócz margaryny wyrobić razem, wsadziś do woreczka i do zimnej wody. Kiedy ciasto wypłynie, wyjąć je, lekko rozwałkować i wyciąć prostokąty. Nałożyć marmoladę, pozaginać dwa przeciwlegle rogi do środka. Ułożyc na wysmarowanej tłuszczem blasze i piec.