Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7936
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 322
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3254
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 604
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7936
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 322
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3254
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 604
Składniki
mleko, drożdże i cukier zarobić i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu. Pozostawić na około 45 minut. Wszystkie składniki oprócz margaryny wyrobić razem, wsadziś do woreczka i do zimnej wody. Kiedy ciasto wypłynie, wyjąć je, lekko rozwałkować i wyciąć prostokąty. Nałożyć marmoladę, pozaginać dwa przeciwlegle rogi do środka. Ułożyc na wysmarowanej tłuszczem blasze i piec.