Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
mleko, drożdże i cukier zarobić i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu. Pozostawić na około 45 minut. Wszystkie składniki oprócz margaryny wyrobić razem, wsadziś do woreczka i do zimnej wody. Kiedy ciasto wypłynie, wyjąć je, lekko rozwałkować i wyciąć prostokąty. Nałożyć marmoladę, pozaginać dwa przeciwlegle rogi do środka. Ułożyc na wysmarowanej tłuszczem blasze i piec.