Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 246
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 1175
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 246
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 1175
Składniki
mleko, drożdże i cukier zarobić i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu. Pozostawić na około 45 minut. Wszystkie składniki oprócz margaryny wyrobić razem, wsadziś do woreczka i do zimnej wody. Kiedy ciasto wypłynie, wyjąć je, lekko rozwałkować i wyciąć prostokąty. Nałożyć marmoladę, pozaginać dwa przeciwlegle rogi do środka. Ułożyc na wysmarowanej tłuszczem blasze i piec.