Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nieskomplikowane ciasto które każdemu wychodzi
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 206
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 126
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4222
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 206
Przepyszny sos kaparowy. który przez dodatek jajek na twardo wspaniale wpasuj...
Odsłon: 126
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1259
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 4222
Składniki
W rondlu zagotowac, ciagle mieszajac margarynę, mleko, kakao i cukier. Pozostawic do wystygniecia.Bialka ubic na sztywno ze szczyptą soli, orzechy posiekać, cytrynę sparzyć i zetrzeć skórkę.Do wystudzonej masy kakaowej dodać po kolei żółtka, mąkę, cukier waniliowy, skórkę cytrynową, proszek, dżem i orzechy - miksować. Na końcu dodać ubite białka i dokladnie wymieszac. Piec w 180 stopniach ok. 40 minut.