Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mus z kiwi i żelkami"
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 814
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10782
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 814
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425354
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10782
Składniki
W trzech szklankach wody ugotuj kisiele. Do gorącej masy wsyp galaretkę, włóż masło. Mieszaj mikserem, aż masło całkowicie się rozpuści. Dodaj pokrojone kiwi, ostudź.
Mus: zmiksuj obrane kiwi z cukrem pudrem. Na dnie pucharków ułóż biszkopciki, zalej je zimną masą kisielową, polej musem z kiwi. Udekoruj plasterkami kiwi oraz żelkami.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Bella Relaks