Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Mus z kiwi i żelkami"
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 93
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31248
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 404
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 93
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31248
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 404
Składniki
W trzech szklankach wody ugotuj kisiele. Do gorącej masy wsyp galaretkę, włóż masło. Mieszaj mikserem, aż masło całkowicie się rozpuści. Dodaj pokrojone kiwi, ostudź.
Mus: zmiksuj obrane kiwi z cukrem pudrem. Na dnie pucharków ułóż biszkopciki, zalej je zimną masą kisielową, polej musem z kiwi. Udekoruj plasterkami kiwi oraz żelkami.
<strong>Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic</strong>Źródło: Bella Relaks