Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słonawy smak krakersów wydobywa słodycz kremu. Jedyne ciastko, które robi siś szybciej, niż je ! ! :)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 340
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2616
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 340
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2616
Składniki
Przygotować krem do karpatki zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodając 2 opakowania cukru z prawdziwą wanilią lub cukier waniliowy. W tarkcie miksowania z masłem dodać ajerkoniak, o ile ciastka nie są przeznaczone dla dzieci. Przełożyć krakersy kremek, korzystając ze szprycy cukierniczej lub zwykłej łyzeczki. Schłodzić. Posypać cukrem pudrem.