Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Niebiańskie cappuccino z masą budyniową"
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 443
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666380
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 159
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 740
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5841
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1008
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 443
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666380
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 159
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 740
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5841
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1008
Składniki
Biszkopt: białka ubij z cukrami, dodaj żółtka, wymieszaj. Dodaj sypie , wymieszaj. Wylej na blachę, piecz 25 min w 180°C.
Masa budyniowa: budynie ugo tuj wg przepisu. Ostudź. Masło utrzyj, dodając budyń. Rozsmaruj na ostudzonym cieście.
Masa kawowa: cappuccino połącz z gorącym mlekiem. Wymieszaj z ubitą śmietaną i rozpuszczoną żelatyną. Wylej na ciasto.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Zaręba z Cieciorek.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie